Goede doelen

Een goed geschreven tekst is van groot belang voor u of voor uw organisatie en dus is het belangrijk dat u een hoogwaardige tekst ontvangt. Maar er is meer in de wereld dan tekst. Door maatschappelijk te ondernemen draagt Casper Context zijn steentje bij aan een socialere en schonere wereld, want Casper Context zet zich in voor mens en milieu. Concreet betekent dit dat van elke euro die u bij Casper Context uitgeeft, een klein percentage wordt afgedragen aan twee goede doelen: War Child en het Wereld Natuur Fonds. Op deze manier krijgt u niet alleen een hoogwaardige tekst, maar draagt u indirect ook bij aan een betere maatschappij.

Muziek ligt me na aan het hart. En wat blijkt nu? Muziek is niet alleen leuk, maar draagt ook bij aan de ontwikkeling van de hersenen. Daarmee is muziek een effectieve manier om kinderen in arme landen te helpen. Dat principe ligt aan de basis van wat War Child doet.

Het Wereld Natuur Fonds maakt zich sterk voor een schonere wereld waarin mens, dier en milieu in balans zijn. Door klimaatverandering is die balans steeds vaker zoek. Bijna iedereen is zich ervan bewust dat het milieu in het nauw is gedreven. Het WNF doet er ook echt wat aan.